Acest site folosește cookie-uri pentru a-ți putea oferi cea mai bună experiență în utilizare. Informațiile cookie sunt stocate în navigatorul tău și au rolul de a te recunoaște când te întorci pe site-ul nostru și de a ajuta echipa noastră să înțeleagă care sunt secțiunile site-ului pe care le găsești mai interesante și mai utile.
Anul 1947 aduce cu sine primele experimente realizate de academicianul Ungureanu Petru şi maturarea primului lot de vinuri spumante clasice, pentru ca zece ani mai târziu, în 1957, spumantul clasic să fie produs pentru prima dată în cantităţi industriale. Succesul sortimentelor în rândul consumatorilor a atras extinderea masivă a plantațiilor de viţă de vie, urmată de îmbunătăţirea capacităților de producţie și extinderea pe piețele internaţionale. În 2004, Cricova S.A. a fost inclusă în patrimoniului național cultural al țării, iar astăzi răsfaţă publicul consumator cu sortimente inspirate de tradiţie, reunite sub sigiliul excelenţei.