Acest site folosește cookie-uri pentru a-ți putea oferi cea mai bună experiență în utilizare. Informațiile cookie sunt stocate în navigatorul tău și au rolul de a te recunoaște când te întorci pe site-ul nostru și de a ajuta echipa noastră să înțeleagă care sunt secțiunile site-ului pe care le găsești mai interesante și mai utile.
„Sunt 25 de recolte în spatele meu în Villány și cred că această regiune este casa Cabernet-ului Franc. Caracteristică este conținutul ridicat de argilă (din cauza căruia pivnițele vechi din zonă nu sunt boltite) și conținutul de calcar care oferă o aciditate bună, ce adaugă calitate vinurilor roșii serioase.
De fapt, terenul este la întâlnirea dintre podgoriile Középvölgy și Kövesföld, dar pentru mine nu există mitologie a podgoriilor, acest loc m-a captivat, iar această puternică intuiție înseamnă mai mult decât orice altceva. Dacă ar da plantația faimoasă Kopár gratuit, tot nu mi-ar trebui. Pentru mine, acest loc aici este centrul lumii.”
Ipacs Szabó István, proprietar, viticultor.