Acest site folosește cookie-uri pentru a-ți putea oferi cea mai bună experiență în utilizare. Informațiile cookie sunt stocate în navigatorul tău și au rolul de a te recunoaște când te întorci pe site-ul nostru și de a ajuta echipa noastră să înțeleagă care sunt secțiunile site-ului pe care le găsești mai interesante și mai utile.
Istoria a început în 1899 pe domeniul Padua și a fost transmisă din generație în generație, de la tată la fiică, întotdeauna depășind noi limite. Crama a fost fondată de Giovanni, bunicul Pierei, și dezvoltată de tatăl ei, Mario. Piera Martellozzo, care a dat numele cramei, a condus-o timp de mai bine de douăzeci și cinci de ani cu hotărâre și blândețe, având un rol semnificativ în a face ca Piera 1899 să fie apreciată nu doar în Italia, ci și în afaceri internaționale.
Crama a câștigat un loc de lider pe piața vinurilor din Italia datorită spiritului său inovator și talentului, anticipând frecvent tendințele și concentrându-se pe calitate, evitând moda. În anii 1990, a avut loc o reevaluare a soiurilor de struguri autohtone mai puțin cunoscute, cum ar fi Raboso del Piave și Ribolla Gialla. În 1998, a fost lansată prima gamă de vinuri organice. Din anii 2000, producția de Prosecco a crescut constant, iar noi tipuri de vinuri spumante, cum ar fi Muller Thurgau și Moscato Giallo, au apărut.