Teomo Klub

„Teomo Klub” este grupul ai firmei Teomo Events&Beverages, la care participă clienții noștri care s-au abonat la pachetele noastre lunare asortate.

De ce este bine să vă înscrieți la un pachet?

  1. în prima jumătate a fiecărei luni, până la data de 20 veți primi o selecție de băuturi bine selectate din diferite categorii, cu descrieri și instrucțiuni;
  2. veți fi membru al clubului cu o reducere de 10% la toate achizițiile dvs. (dacă utilizați Facebook, vă rugăm să vă alăturați grupului nostru privat de Facebook AICI). Pentru a face acest lucru, utilizați următorul cod promoțional: teomo-klub-membru;
  3. nu trebuie să vă faceți griji pentru ce vin nou să încercați, deoarece primiți ceva nou în fiecare lună;
  4. veți avea întotdeauna câteva sticle de vin acasă când vin cunoștințele în vizită.

Ce conține un pachet și cât costă?

  1.  2 sticle de vin selectate, alb-rose-roșu, categorie de bază-mijloc-superioară, prețul este de 90 lei + livrare (informații de livrare AICI)
  2.  Pachetul premium conține 2-3 sticle de vin si are un preți de 200 lei, livrare gratuită.

Cum vei deveni membru de Teomo?

  1. înregistrați pentru 1 pachet de vin, completând formularul de mai jos;
  2. după înregistrare, alăturați-vă grupul nostru privat Facebook, unde veți primi descrieri / instrucțiuni și alte notificări despre pachetele lunare.
Recomandați-vă prietenului dvs. și vă vom recompensa: pentru fiecare recomandare, recomandatorul va primi un vin surpriză. Pentru a face acest lucru, vă rugăm să introduceți prietenul, astfel încât numele recomandătorului să figureze în formularul de mai jos, pentru a-l putea răsplăti.

Detaliile dvs. sunt necesare doar pentru a vă înregistra achiziția și expedierea. Dacă doriți să primiți newsletter despre știri, evenimente și degustări, vă rugăm să marcați caseta eDM în formular. Vă puteți anula abonamentul în orice moment. În cazul asta vă rugăm să ne scrieți un mesaj. 

Pachet de vin din 2021 februarie: