Akció!

GESZLER Zenit 2023 SGR

24,80 lei

Kategóriák: ,

Leírás

Szerintünk csúcs ez a bor! 🙂 Illatos, zamatokban gazdag, kerek, finom savakkal és ásványossággal teli, fiatalos, beszélgetős bor. Ezerjó-gyermek. Az Ezerjóból és Bouvier-ből nemesített Zenit otthonára talált Móron, szőlőink a Vértes lábánál fekszenek, amik a legjobb területek.

Tippünk: Nem sok borvidéken lehet Zenitet kóstolni, így ha a kezedbe kerül egy palack, csapj le rá, pláne, ha móri… de a legjobban Móron ízlik a pincében, alkalmat pedig mindig lehet találni egy bortúrára!

Bor és gasztronómia: 10-12 °C-on hal- és tésztaételek kísérőjeként.

Brand

Geszler

Közel 40 hektáron gazdálkodunk, negyedik generáció óta. Sokféle szőlővel foglalkozunk, mint például a Móri borvidék egyik büszkeségével, az Ezerjóval, továbbá Zenittel, Királyleánykával, Zöld veltelínivel, Chardonnay-vel, Irsai Olivérrel, Kékfrankossal és a legfiatalabb telepítésünk az Olaszrizling. Borainkat sváb szorgalommal, nagy gondossággal és szeretettel készítjük negyedik generáció óta a borszerető embereknek, móri, megyei, országos, nemzetközi sikerekkel. Jelenleg egyre növekvő palackszámmal dolgozunk köszönhetően az egyre bővülő fogyasztó táborunknak és a sok pozitív visszajelzésnek.

További információk

Borvidék

Cukortartalom

Palack méret

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„GESZLER Zenit 2023 SGR” értékelése elsőként