Rólunk

Romániai és magyarországi italokkal foglalkozunk, nagy odaadással, szenvedéllyel, a tőlünk telhető legnagyobb hozzáértéssel.

Szeretjük az ízek sokszínűségét, a jó étel-bor vagy étel-sör párosításokat, hogy 2 évjárat nem egyforma, a friss sör vagy az érlelt pezsgő pezsgését, hogy ez egy olyan iparág, amit nem lehet megtanulni és hogy léteznek limitált tételek, amelyek bizony elfogynak.

Mi jó termékeket és élményeket adunk a vásárlóinknak, a tőlünk telhető legjobb szolgáltatással.

Szelekció: Italaink legalább 80%-a csak italszaküzletekben (Liquor Store) és éttermekben (HoReCa) találhatóak meg. Csak olyan italokat árulunk, amit már előzetesen lekóstolunk. Ismerjük a termékeinket, ami hibás, annak itt nincs helye! Csak olyan tételek adunk ki a kezünkből, ami jó és amiben hiszünk.

Garancia: Természetesen akadnak olyan tételek, amelyek hibásak és nem veszünk észre. Kérjük erről értesítsetek, hogy a lehető leghamarabb visszacserélhessük!

Házhozszállítás: Tevékenységünk nagy részét a kiszállításra és az online értékesítésre helyeztük. Nincs drága, ultraközponti boltunk, ellenben van egy jó kis raktárunk és járművünk, így mindig korrekt áron tudjuk árulni az italainkat. Képesek vagyunk pinceáron vagy főzdeáron is értékesíteni az italokat, nagyobb mennyiségű rendelés esetén.

 

Cégadatok:

WINE DISPENSER SYSTEM SRL

Adószám: RO36273494

Cégbejegyzés száma: J19/365/2016

Cím: Odorheiu Secuiesc, str. II. Rákóczi Ferenc, 84/25