Húsvét 2020

Húsvét alkalmából kiemeltünk néhány tételt amelyekről úgy gondoljuk, hogy jól illenek a húsvéti alkalmak és ételek mellé. Mindezt megtámogattuk 10% kedvezménnyel. A kedvezmények április 18-ig tartanak.

A sonka elengedhetetlen eleme a húsvéti ünnepeknek, amit többféleképpen készítenek és tálalnak, minden családnak megvan a maga kedvence. Lévén, hogy enyhén zsírosabb és sósabb húsról van szó, érdemes olyan bort választani, amelynek feszes savai egyensúlyba hozzák a fogást a borral:

 

A sonka mellett a nyúl, illetve a bárány számít még ilyenkor kedvencnek, ezek fogynak leginkább a piacokon. Mindkettő kevésbé zsíros, és zöldfűszerrel, rozmaringgal, kakukkfűvel sütve megfelelően karakteres, de nem túl testes bort kíván kísérőként:

Sütik, desszertek mellé, legyen az fonott kalács, püspökkenyér vagy brownie, nem hagynánk ki a szamorodnit, ha pedig egy kevésbé édes desszert kerül az asztalra, akkor a muscat blanct:

Ne feledd, 1 kartonba 6 palack bor fér bele. 😉

Összeállítottunk 2 kraft sörös csomagot a húsvéti alkalmakra, a FIRST és a HORIZONT főzdéktől, amelyek 10% kedvezménnyel megrendelhetőek:

Egy termék se felelt meg a keresésnek.