Despre noi

Ne ocupăm cu băuturi din Romania și din Ungaria, asta facem cu multă dăruire și pasiune, cu cea mai mare experiență pe care o putem obține.

Ne place varietatea aromei în perechile de mâncare-vin sau mâncare-bere, faptul că două vintage nu sunt același, ne place berea proaspătă și șampania matură. Ne place că aceasta este o industrie care nu poate fi învățată și că există articole limitate care sigur se vor termina.

Oferim clienților noștri produse și experiențe bune cu cel mai bun serviciu pe care îl putem.

Selecție: Cel puțin 80% din băuturile noastre pot fi găsite doar în magazinele de băuturi alcoolice (Liquor Store) și restaurante (HoReCa). Vindem băuturi pe care le-am degustat înainte. Știm produsele noastre, care are defect, nu are loc aici! Dăm din mâinile noastre lucruri care sunt bune și în care avem încredere.

Garanție: Bineînțeles, există produse cu niște defecte pe care nu le observăm. Vă rugăm să ne anunțați, ca să o putem înlocui în cel mai scurt timp posibil!

Livrare la domiciliu: Am investit cea mai mare parte a activității noastre în transporturi și vânzări online. Nu avem un magazin scump, ultracentral, dar avem un depozit bun și o mașina, așa ne putem vinde băuturile la prețul corect. Este posibil sa vindem băuturi la un preț mic cu reducere dacă cumpărați cantități mai mari.

 

Contact:

WINE DISPENSER SYSTEM SRL

CUI: RO36273494

Nr. Reg. Com: J19/365/2016

Adresă: Odorheiu Secuiesc, str. II. Rákóczi Ferenc, 84/25